Sitemap Disclaimer Volg ons
Voorzitter: Theo Schothorst
Mahatma Gandhiweg 10
9649 BM Muntendam
T+ 31 (0)6 21 85 71 60
E+ pvdezwaluwmuntendam@outlook.com

                                                                        PV de Zwaluw te Muntendam

Disclaimer

Algemeen
PV de Zwaluw, verleent u hierbij toegang tot www.pvdezwaluwmuntendam.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door PV de Zwaluw en derden zijn aangeleverd. PV de Zwaluw behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van PV de Zwaluw.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij PV de Zwaluw. KopiŽren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PV de Zwaluw, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.